Olkkarit Turun seudulla

Eronneille ja yksin lapsen kanssa alusta asti oleville vanhemmille on tarjolla maksuttomia vertaisryhmiä useilla kymmenillä paikkakunnilla ympäri vuoden. On tärkeää tutustua samassa tilanteessa oleviin perheisiin. Lapset voi ottaa mukaan.

Olohuoneet ovat matalan kynnyksen vertaistukiryhmiä. Vertaisryhmissä tutustuu oman asuinalueen samassa elämäntilanteessa oleviin yhden vanhemman perheisiin ja tietoa ja tukea. Osallistuminen on maksutonta. 

PopUp-olkkari, Naantali

Tule viettämään mukavaa iltaa ja tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja saamaan tietoa kohdennetuista tuetuista lomista YH-perheille kesällä 2020. Lomista on kertomassa Yhden Vanhemman…
Lue lisää

Kunto-olkkari, Turku

Tervetuloa kuntosalille ja uimaan & saunomaan. Lastenhoitomahdollisuus klo 18.00 – 18.45 (vanhemman kuntosalin ajan), jonka jälkeen koko perhe voi mennä yhdessä uimaan ja saunaan. Huom!…
Lue lisää