Ilmoittautumisohjeet tapahtumiin

  1. Katso päivämäärä, jolloin ilmoittautuminen alkaa. Sitä ennen tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.
  2. Ilmoittaudu ohjeen mukaan puhelimitse taikka siihen sähköpostiin, joka kunkin tapahtuman yhteydessä on mainittu.
  3. Jos ilmoittautuminen on sähköpostilla niin katso aina että saat vastauksen sähköpostiisi (muutamien päivien sisällä). Sillä ilmoittautumistasi ei ole voitu huomioida ellei sähköposti syystä tai toisesta ole tullut perille. Epäselvissä tapauksissa (=vastausta ei kuulu) kannattaa kysellä yhdistyksen puhelimesta taikka sähköpostista.
  4. Katso tapahtuman yhteydestä päivä, jolloin osallistumismaksun tulee olla yhdistyksen tilillä. Joissakin tapahtumissa on käteismaksu, jolloin kannattaa varata tasaraha. Koska yhdistyksellä ei ole vaihtokassaa.
  5. Muista tulla tapahtumaan/retkeen tms, johon olet ilmoittautunut. Yhdistys joutuu valitettavasti laskuttamaan sinulta ns. täyden hinnan jos jäät tulematta. Tämä siitä syystä, että yhdistys joutuu kuitenkin maksamaan paikastasi täyden hinnan ja maksamattomat paikat olisivat pois yhdistyksen yhteisestä kassasta eli se olisi pois kaikilta meiltä jäseniltä. Sen vuoksi joudumme perimään maksamattomat laskut.
  6. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin!

P.S. Aina jos on jotain epäselvää, kannattaa kysyä (yhdistyksen puhelin tai sähköposti).

Huomioithan, että yhdistyksellä ei ole ainuttakaan työntekijää vaan kaikki tekevät tätä vapaaehtoisesti. Emme voi olla aina tavoitettavissa, joten sen vuoksi parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla. Toki yhdistyksen puhelimeen vastataan, (iltaisin), aina kun mahdollista!


Ilmoittautumiset syksyn ohjelmiin ke 15.1.2020 klo 19 alkaen, ellei toisin mainita, puhelimitse soittamalla 044 358 8599 (iltaisin). Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on aina rajattu määrä. Jäsenhinta tarkoittaa jäsenmaksun maksaneen jäsenen hintaa.

Peruuttamattomista, tai viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista paikoista joudumme veloittamaan kokonaishinnan (= se hinta, jonka yhdistys maksaa) sekä lähetyskulut. Käytä tilille maksuissa viitteenä samaa viitettä millä olet maksanut jäsenmaksun. Yhdistyksen toiminta ei ole vakuutettua, joten suosittelemme oman vakuutuksen ottamista mm. leireille ja matkoille. Lapset ovat aina vanhempansa vastuulla.

Huomioithan, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla, katsothan aina että saat viestiisi vastauksen muutamien päivien sisällä, (että viesti tullut perille, muuten ei ilmoittautumistasi ole vastaanotettu).


Em. asiat koskevat koko ohjelmaa, ellei toisin ole mainittu.