Kamalat äidit®

Vertaisryhmä murrosikäisten nuorten yksinhuoltajaäideille Turussa

Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia toisten äitien kanssa ja kertoa omista kokemuksista, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen. Ryhmät ovat suljettuja, luottamuksellisia ja maksuttomia. Lisätietoja: www.kamalataidit.fi

Kamalat äidit® -ryhmä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan Kamalat äidit® -ryhmään, joka järjestetään Kamalat äidit® -toiminnan, Turun Seudun Yksinhuoltajat ry:n ja Turun NNKY:n yhteistyönä. (Rajoitettu osallistujamäärä.)

Kokoontumiset keskiviikkoisin 17.30 - 19.00

  • 5.2.
  • 19.2.
  • 26.2.
  • 4.3.
  • 18.3.
  • 25.3.
  • 1.4.
  • 15.4.
  • 22.4.
  • 29.4.

Sisältö

Ryhmässä jaetaan kokemuksia, ajatuksia ja tunteita niistä aiheista, joista ryhmä haluaa puhua. Teemoina ovat esimerkiksi arki tässä ja nyt, teini-ikäisen vanhemmuus, oma nuoruus, vanhemmuuden roolit, vanhemman ja nuoren vuorovaikutus ja tulevaisuus.

Kamalat äidit® -vertaisryhmä murrosikäisten nuorten yksinhuoltajaäideille Turussa

Myllertävätkö nuoresi tunteet? Entä omasi? Askarruttaako arki teinin kanssa? Kaipaatko ajatusten vaihtoa muiden yhden vanhemman perheiden äitien kanssa?

Ilmoittaudu tai kysy lisää