Retki Sveitsin -hotelliin & uimalaan ja Tytyrin elämyskaivokseen 14. – 15.3. Hyvinkää ja Lohja

Hotel Sveitsissä on uusitut, modernit ja viihtyisät huoneet. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen. Sisäänpääsy Sveitsin uimalaan ja Fit Park Sveitsi -kuntosalin käyttö sisältyvät hintaan. Uimalassa on 25 m allas (vesi 26,5°), jossa 3- ja 5-metrin hyppytelineet. Lasten altaassa (vesi 30°) on syvempi uimapuoli (syvyys 80 cm) ja matalampi kahluuallas. Virkistys- ja terapia-altaassa (vesi 30°) on erilaisia vesihierontapisteitä, poreallas ja 30 m pitkä vesiliukumäki.

Hotellin yhteydessä on lisäksi Superpark Sveitsi, koko perheen liikunnallinen sisäaktiveteettipuisto. Puistossa voi testata eri lajeja, pelata, seikkailla, kiipeillä, laskea liukumäkiä ja temppuilla trampoliineilla. (Huom! Superpark-lippu ei kuulu retken hintaan.)

Tytyrin elämyskaivos Lohjalla on ainutlaatuinen kohde syvällä maan alla. Kaivoskäytävillä koet kivensisäisen jännittävän maailman ja pääset mainaritunnelmaan. Elämyskaivoksen 110-metriin laskeutuminen on myös kokemus, maan alle sinut vie Suomen nopein, huipputekniikkaa edustava hissi. Pääsemme tutustumaan elämyskaivokseen oppaan johdolla.

Lauantai 14.3.

  • Klo 11 lähtö Tuomiokirkolta kohti Sveitsin kylpylää
  • Klo 12 Kahvitauko Muurlan lasin myymälässä, mahdollisuus samalla tehdä ostoiksia (1h)
  • Klo 15.00 Majoittuminen hotelliin
  • Omavalintaista ohjelmaa, kylpylä ja Fit Park käytössä

Sunnuntai 15.3.

  • Aamiainen hotellilla
  • Klo 12 Lähdetään kohti Tytyrin elämyskaivosta
  • klo 13.00 – 14.30 Opastettu kierros Tytyrin elämyskaivoksessa
  • klo 14.45 Lähdetään paluumatkalle kohti Turkua

HUOM!!! Paluuaika riippuu liikenteestä ja matkan taittumisesta.

HintaJäsenEi jäsen
Aikuinen125160
Lapsi 5-18v50100
Lapsi alle 5v4080

Hinta sisältää:
• bussimatkat
• yöpymisen hotellissa (1 yö) • kylpylän ja Fit Parkin sisäänpääsyn
• aamiaisen hotellilla
• sisäänpääsylipun ja opastetun kierroksen Tytyrin elämyskaivokseen

Ilmoittautumiset 14.2 mennessä sähköpostilla turunyh@gmail.com. Ilmoita samalla kaikkien matkalle lähtijöiden nimet ja syntymäajat (päivä/kk/vuosi). Matka tulee olla maksettuna yhdistyksen tilille FI43 5713 4520 0196 95 viimeistään 16.2 . Käytä omaa viitettäsi