Olkkarit Turun seudulla

Eronneille ja yksin lapsen kanssa alusta asti oleville vanhemmille on tarjolla maksuttomia vertaisryhmiä useilla kymmenillä paikkakunnilla ympäri vuoden. On tärkeää tutustua samassa tilanteessa oleviin perheisiin. Lapset voi ottaa mukaan.

Osallistuminen on maksutonta.

Olohuoneet ovat matalan kynnyksen vertaistukiryhmiä. Vertaisryhmissä tutustuu oman asuinalueen samassa elämäntilanteessa oleviin yhden vanhemman perheisiin ja tietoa ja tukea.

PopUp-olkkari, Naantali

TERVETULOA YKSIN VANHEMPANA –ILTAAN Keskiviikkona 26.2.2020 klo 17.30-19.30. Paikka: Väentuvan avoin päiväkoti, Ripikatu 8

Tule viettämään mukavaa iltaa ja tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja saamaan tietoa kohdennetuista tuetuista lomista YH-perheille kesällä 2020. Lomista on kertomassa Yhden Vanhemman Perheiden Liitosta Teija Hallbäck-Vainikka.

Tarjolla kahvia, teetä ja kevyttä iltapalaa. Lapset ovat tervetulleita! Lastenhoitoa ei ole järjestetty, vaan apukäsinä lastenhoidossa toimii Tarja Ojala. Ilmoittautumiset ja lisätiedot viimeistään 25.2: Ruut Ketola, neuvolan perhetyö p. 044 733 0029 / ruut.ketola@naantali.fi

Lue lisää

Vertaistukiryhmä, Raisio

Oma vertaistukiryhmä yhden vanhemman pikkulapsiperheille Raisiossa!

9.1.2020 alkaen torstaisin klo 13.30-15.30 TIKANMAAN SEURAKUNTAKODISSA, os. (Kapponkatu 14 c 26) Mukavaa yhdessäoloa, uusia ystäviä, välipalaa, tukea ja voimia arkeen!

Lue lisää

Kunto-olkkari, Turku

Tervetuloa kuntosalille ja uimaan & saunomaan. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksessa tiistaisin klo 18 – 20.

Lastenhoitomahdollisuus klo 18.00 – 18.45 (vanhemman kuntosalin ajan), jonka jälkeen koko perhe voi mennä yhdessä uimaan ja saunaan. Huom! lastenhoito vahvistuu myöhemmin.

Lue lisää

Katso video