Tulevat tapahtumat

Ilmoittautumiset puhelimitse soittamalla 044 358 8599 (iltaisin). Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on aina rajattu määrä. Jäsenhinta tarkoittaa jäsenmaksun maksaneen jäsenen hintaa. Muistattehan, että sähköpostiosoite kannattaa pitää ajantasalla. Mahdolliset lisäohjelmat, tieto kesäkerhoista yms tulevat sähköpostilla. Samoin kesän ohjelma ilmestyy vain sähköpostilla.

 

 

Peruutukset

Peruuttamattomista, tai viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista paikoista joudumme veloittamaan kokonaishinnan (= se hinta, jonka yhdistys maksaa) sekä lähetyskulut. Käytä tilille maksuissa viitteenä samaa viitettä millä olet maksanut jäsenmaksun. Yhdistyksen toiminta ei ole vakuutettua, joten suosittelemme oman vakuutuksen ottamista mm. leireille ja matkoille. Lapset ovat aina vanhempansa vastuulla. 
Huomioithan, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla, katsothan aina että saat viestiisi vastauksen muutamien päivien sisällä, (että viesti tullut perille, muuten ei ilmoittautumistasi ole vastaanotettu).