Tulevat tapahtumat

Ilmoittautumiset puhelimitse soittamalla 044 358 8599 (iltaisin). Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on aina rajattu määrä. Jäsenhinta tarkoittaa jäsenmaksun maksaneen jäsenen hintaa. Muistattehan, että sähköpostiosoite kannattaa pitää ajantasalla. Mahdolliset lisäohjelmat, tieto kesäkerhoista yms tulevat sähköpostilla. Samoin kesän ohjelma ilmestyy vain sähköpostilla.

Biologinen museo

25.1. klo 11.00. Museon 13 dioraamaa kertoo Suomen kasvillisuudesta ja eläimistöstä Turun saaristosta aina Lapin tuntureille asti. Vuosittain järjestettävät vaihtuvat näyttelyt sekä erilaiset luontoaiheiset tapahtumat…
Lue lisää

Sinapin perheleiri

14. – 16.2. Rentouttava, leppoisa viikonloppu, nautitnnollista kiireettömyyttä. Sinapissa on mahdollisuus saunoa ja uida.
Lue lisää

Curling

8.2. klo 12 – 14 curling -tutustuminen! Curlingesittelyn aikana tutustutaan curlingin saloihin ohjaajan opastuksella. Lyhyen alustuksen ja harjoittelun jälkeen kokeilijat pääsevät pelaamaan peliä haluamissaan joukkueissa.
Lue lisää

Prison Island -peli/retki Helsinkiin

19.4.20. Valmistaudu jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä samalla mahdollisimman paljon…
Lue lisää

We can do it

Peruuttamattomista, tai viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista paikoista joudumme veloittamaan kokonaishinnan (= se hinta, jonka yhdistys maksaa) sekä lähetyskulut. Käytä tilille maksuissa viitteenä samaa viitettä millä olet maksanut jäsenmaksun. Yhdistyksen toiminta ei ole vakuutettua, joten suosittelemme oman vakuutuksen ottamista mm. leireille ja matkoille. Lapset ovat aina vanhempansa vastuulla. 
Huomioithan, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla, katsothan aina että saat viestiisi vastauksen muutamien päivien sisällä, (että viesti tullut perille, muuten ei ilmoittautumistasi ole vastaanotettu).