Liity jäseneksi

Retket järjestämme omakustannushintaan ja monesti yhdistys kompensoi lapsia ja toisinaan myös aikuisiakin. Maksamalla jäsenmaksun saat reaaliaikaista postia yhdistykseltämme ja liitosta ”Muuttuva Perhe” – lehden suoraan kotiisi.
On siis erittäin tärkeää, että kaikki yhteystietosi ovat ajan tasalla. Jäsenmaksu 22 €, jonka saat varmasti takaisin ns. jäsenmaksupalautteena jos vain osallistut toimintaan. Toimintaahan on – kuten varmasti huomasit ohjelmatiedoista. Yhdistyksemme järjestää myös kurssitoimintaa mm. ero-seminaareja niin aikuisille kuin lapsillekin. Kurssit ovat huomattavasti huokeampia kuin ns. vapailla markkinoilla.
Yksinhuoltajien olohuone- toimintaa löytyy monilla yhdistyksemme toiminta- alueilla. Liittomme on siis Helsingissä ja sen toimialaa on lähinnä edunvalvontaan ja lainsäädäntöön liittyvät asiat. Liitosta pyydetään mm. asiantuntijalausuntoja eri ministeriöille, jotka koskevat varsinkin yhdenvanhemman- ja muita lapsiperheitä. Liittomme on myös järjestänyt maksutonta lakimiesneuvontaa kerran viikossa, tarkemmat tiedot löytyvät ”Muuttuva Perhe” – lehdestä.
Tässäpä tärkeimmät pähkinän kuoressa! Toivotamme SINULLE miellyttäviä yhdessäolon hetkiä kanssamme.
LÄHDE SIIS MUKAAN JA MATKAAN HAUSKAN PORUKAMME KANSSA, OLETHAN YKSI MEISTÄ !
TERVEISIN
Turun Seudun Yksinhuoltajat