liity jaseneksi


Turun Seudun Yksinhuoltajat ry.

Liittymiskaavake

Tulemalla itse mukaan yhdistykseen saat eniten irti! TERVETULOA joukkoomme. Yhdistyksemme on perustettu jo vuonna 1975 ja keskusliittomme Helsingissä on saman ikäinen. Yhdistyksemme toimintatapa on painottunut valtaosin vapaa-ajan toimintoihin, joihin lapset ja vanhemmat voivat osallistua yhdessä ja tavata samalla muitakin samanhenkisiä perheitä. Järjestämme mm. leirejä, retkiä, tutustumiskäyntejä, kylpyläreissuja ja kaikkea mitä vaan jäsenistömme toivoo ja haluaa, ”vain taivas on kattona”.

Retket järjestämme omakustannushintaan ja monesti yhdistys kompensoi lapsia ja toisinaan myös aikuisiakin. Maksamalla jäsenmaksun saat reaaliaikaista postia yhdistykseltämme ja liitosta ”Muuttuva Perhe” – lehden suoraan kotiisi.

On siis erittäin tärkeää, että kaikki yhteystietosi ovat ajan tasalla. Jäsenmaksu 22 €,  jonka saat varmasti takaisin ns. jäsenmaksupalautteena jos vain osallistut toimintaan. Toimintaahan on – kuten varmasti huomasit ohjelmatiedoista. Yhdistyksemme järjestää myös kurssitoimintaa mm. ero-seminaareja niin aikuisille kuin lapsillekin. Kurssit ovat huomattavasti huokeampia kuin ns. vapailla markkinoilla.

Yksinhuoltajien olohuone- toimintaa löytyy monilla yhdistyksemme toiminta- alueilla. Liittomme on siis Helsingissä ja sen toimialaa on lähinnä edunvalvontaan ja lainsäädäntöön liittyvät asiat. Liitosta pyydetään mm. asiantuntijalausuntoja eri ministeriöille, jotka koskevat varsinkin yhdenvanhemman- ja muita lapsiperheitä. Liittomme on myös järjestänyt maksutonta lakimiesneuvontaa kerran viikossa, tarkemmat tiedot löytyvät ”Muuttuva Perhe” – lehdestä.

Tässäpä tärkeimmät pähkinän kuoressa! Toivotamme SINULLE miellyttäviä yhdessäolon hetkiä kanssamme.

LÄHDE SIIS MUKAAN JA MATKAAN HAUSKAN PORUKAMME KANSSA, OLETHAN YKSI MEISTÄ !

TERVEISIN

Turun Seudun Yksinhuoltajat ry:n hallitus