yhdistys


Turun Seudun Yksinhuoltajat ry.

Hei,

Uusi vuosi on aluillaan, viime vuodesta päällimmäisenä jäi mieleen yhdistyksemme 40 v juhlavuosi, jota vietimme jäsenistön parissa monenmoisissa erilaisissa tapahtumissa. Myös YVPL:n liittokokous pidettiin toukokuussa Turussa, jolloin yhdistys sai vieraita ympäri Suomea muista yhden vanhemman perheiden yhdistyksistä. Liittokokouksen toukokuinen päivä oli kaunis ja saimme viettää iltaa Ruissalossa sekä vieraidemme että omien jäsentemme kanssa. Loppuillasta lämpesi myös sauna ja rohkeimmat heittivät talviturkin mereen. 

Vuoteen 2016 riittää myös toimintaa ja retkiä, keskiaukeamalta löydät lisätietoa kevään toiminnasta. Kesäksi on suunnitteilla mm. retki Särkänniemeen ja leiri Tippsundissa. Syksyllä tehdään ruskaretki Inariin ja leireillään Sinapissa. Tänä vuonna on panostettu myös olkkareiden toimintaan. Tervetuloa kaikki mukaan Piikkiön, Kaarinan ja Raision olkkareihin, joissa on kaikissa mukana vertaisohjaaja yhdistyksestä. Tarjolla on myös pieni iltapala. 

Uusi vuosi tuo tullessaan säästöjä ja tiukennuksia, jotka valitettavasti näkyvät myös monen yhden vanhemman perheiden arjessa. Myös elatustuki- ja elatusapu pienenevät vuoden 2016 alusta 0,26%. Muutos perustuu elinkustannusindeksin laskuun, joten muutoksen ollessa nouseva tapahtuu heilahdus positiiviseen suuntaan. 

YVPL:n paikalliselle aluekoordinaattorille Teija Hallbäck-Vainikalle myönnettiin SOSTEN pronssinen ansiomerkki, tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta sosiali- ja terveysalalla. Mitali luovutettiin YVPL:n 40 vuotisjuhlatilaisuudessa Helsingissä 3.12.2015. Onnittelemme lämpimästi Teijaa ansaitusta tunnustuksesta!

Yhdistys haluaa kiittää yhteistyöstä AMA ry:tä sekä Turun Seudun Mobilistit ry:tä, jotka tukivat vuoden mittaan toimintaamme. 

Hyvää alkanutta vuotta!                                                                                            

Tarja, pj